Deze bedrijven zijn onderdeel van de HTS Group

Binnen de HTS Group heeft elke werkmaatschappij zijn eigen specialisme. Voor iedere logistieke vraag kunnen wij een oplossing bieden. Altijd op maat naar de behoefte van de klant en zonder gedwongen winkelnering. Elk bedrijf in de HTS Group opereert volledig autonoom.

HTS intermodaal

Met circa 30 containerbinnenvaartschepen verbindt HTS Intermodaal de Nederlandse en Vlaamse zeehavens 24 uur per dag efficiënt en duurzaam met bestemmingen door de gehele Benelux, Duitsland en verder.

Bezoek de website: www.htsintermodaal.nl

Logistiek Centrum Gorinchem

Logistiek Centrum Gorinchem (LCG) is als onafhankelijke inlandterminal strategisch gelegen op het kruispunt van rivieren van en naar Rotterdam en Antwerpen. Veelzijdigheid combineren wij hier met maatwerk.

Bezoek de website: www.lcgterminal.nl

HTS Aqua

HTS Aqua is het gespecialiseerde uitzendbureau voor alle functies in de binnenvaart. Van deksman tot kapitein: voor iedereen die wil aanmonsteren, hebben wij een passende job. Vaar jij binnenkort op een van onze schepen door de Benelux en het Rijngebied?

Bezoek de website: www.htsaqua.nl

SDS Shipping

SDS Shipping richt zich op de exploitatie van binnenvaartschepen. Rentabiliteit, continuïteit  en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand.

Bezoek de website: www.sdsgroup.nl